Bagaimana Vivix Shaklee Membantu Mengawal Penyakit Diabetes

 

Sebelum saya meneruskan ingin saya tegaskan di sini. Produk ini bukan ubat kencing manis. Tetapi Vivix Shaklee adalah supplemen yang dapat membantu mengawal dan menstabilkan kandungan gula dalam darah.

Saya tidak mahu anda terpengaruh dengan iklan-iklan yang tidak bertanggungjawab di luar sana seperti:

“Kencing Manis Hilang Dalam Masa 7 Hari” atau “Makan Ubat Ini Kencing Manis Akan Hilang 100%”

Vivix Shaklee bukanlah ubat. Ubat kencing manis sehingga sekarang belum lagi terhasil. Vivix Shaklee adalah supplemen yang membantu mengawal dan menstabilkan kandungan gula dalam darah.

Justeru, bagaimana Vivix Shaklee boleh membantu mengawal penyakit diabetes?

 

Membantu Mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin

Antioksidan yang terkandung dalam vivix dapat membaikpulih sel dan dalam masa yang sama menjadi pelindung kepada sel tubuh. Justeru, pengambilan secara konsisten membantu mencegah sindrom metabolik disebabkan oleh kerosakan gen sekaligus mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular dan kencing manis menjadi semakin parah.

Membantu Mengawal Kadar Kepekatan Gula Di Dalam Darah

Pencernaan karbohidrat akan menghasilkan tenaga gula yang menjana tenaga untuk tubuh manusia. Harus diingat, pengambilan karbohidrat yang tak terkawal akan menyebabkan peningkatan kandungan gula dalam darah sekaligus berisiko untuk diabetes. Polifenol adalah bahan yang dihasilkan oleh anggur muscadine akan memperlahan proses pencernaan dan mencegah penyerapan karbohidrat dalam darah pada kadar yang cepat. Semua ramuan yang disebutkan ini adalah bahan yang terkandung dalam Vivix Shaklee dan dapat menyumbang mencegah kandungan gula berlebihan dalam darah yang menyebabkan diabetes.

 

Image result for penawar diabetes

Mengurangkan Risiko Kerosakan Mata Dan Mempercepat Proses Penyembuhan Luka.

Perkara yang sering menghantui pesakit diabetes dan seharusnya waspada kepada yang sihat ialah pesakit diabetes berisiko untuk hilang daya penglihatan dan apabila terluka ianya lambat sembuh dan sehingga satu tahap kaki terpaksa dipotong kerana jangkitan kuman. Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam menjaga dan memperbaik penglihatan mata dan membantu menyembuhkan luka dalam kadar segera.

Mengurangkan Risiko Pembentukan Protein AGE

Apabila gula dalam tubuh berlebihan ia berisiko untuk membentuk Protein AGE (advanced glycation end products) dan mengakibatkan sel tubuh mati, atherosclerotic dan risiko diabetes. Salah satu objektif vivix adalah untuk bertindak sebagai tonik anti-penuaan dengan memperlahan pembentukan protein AGE.

CEGAH SEBELUM PARAH! BERTINDAK SEBELUM KENA!

Saya sangat setuju dengan bidalan bahasa di atas. Jika anda berjaya membaca artikel ini sehingga kebahagian ini, saya pasti anda memang serius dan saya tak mahu buang masa anda!

Jika anda mencari Vivix Shaklee untuk diri sendiri. Ya! Anda harus dapatkannya sekarang untuk mengawal diabetes anda.

Jika anda mencari Vivix Shaklee untuk ibu, ayah mahu pun pasangan anda. Ya! Anda harus beli dan pastikan mereka berdisiplin dalam mengambil tonik Shaklee ini.

Jangan buang masa anda lagi. 

 

Image result for penawar diabetes

 

 

penawar 4

 

*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Untuk dapatkan info lanjut mengenai masalah atau produk seperti di atas serta konsultasi eksklusif khas untuk anda, sila hubungi saya segera:

 

 

 

Hawa Rashid
Shaklee Independent Distributor
C.O.D Kawasan Kuala Terengganu & Postage Seluruh Malaysia

Call | SMS | Whatsapp:
013 – 4076351

SID No.:
915471

Email:
sitimr86@gmail.com

Penawar Penyakit Kencing Manis (Diabetes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *